חול המועד פסח בחברון: היה שמח ● גלריית תמונות

חיים ישראל ואודי דוידי

בישוב היהודי בחברון מסכמים בשביעות רצון את אירועי פסח המסורתיים במקום: כ-50,000 איש הגיעו ביומיים האחרונים למערת המכפלה. אלפים רבים ביקרו בשכונות היהודיות בחברון, כאשר גולת הכותרת היא מרכז המבקרים החדש והמשודרג "לגעת בנצח" שנפתח לכבוד החג במוזיאון היישוב היהודי בחברון בבית הדסה. המיצג הופעל עבור הקבוצות הרבות שהגיעו, והוא ימשיך וייפתח גם בשאר ימי חול המועד.

באירוע המרכזי במערת המכפלה הופיעו אמנים רבים ואישי ציבור. האמנים שהופיעו מייצגים גוונים שונים בעם ישראל: חיים ישראל, אודי דוידי, יניב בן משיח, מנדי ג'רופי, אבי בניון, האחים אריה וגיל גת, מתי שריקי, מאיר גרין וצוות 'אסאי שואו', קובי ברומר, נתי חדד, איל טויטו ובני לאופר ותזמורתו.

רבבות המשתתפים ציינו לטובה גם את מערך ההסעות, שפעל ביעילות מרבית, בארגונו של מפיק האירועים בחברון, אשי הורוביץ ושותפו שיראל בלייכר.

לחצו PLAY לצפייה בקטעים נבחרים מתוך ההופעות

גלריית תמונות, צילומים: אוריה הלר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הזמר משה טישלר בסינגל חדש: "נס"

עם פתיחת חודש ניסן, חודש הניסים, הזמר והיוצר משה טישלר, מציג הסינגל החדש שלו, המתאר את הניסים שאנו מודים עליהם להשם על בסיס יומיומי.

להאזנה ←
שירים חסידיים

נתי לוין משיק סינגל חדש – "מעבר לפינה"

הזמר נתי לוין משחרר את הסינגל החדש "מעבר לפינה", שיר פופ מלא בתקווה ואמונה. השיר עוסק בתקופות קשות בחיים, שאלות ותהיות, אך גם בתקווה הגדולה לעתיד טוב יותר.

להאזנה ←