45 שנה אחרי: אברימי רוט מחדש את 'אור וירושלים'

לרגל חגיגות יובל החמישים לאיחוד ירושלים, חבר הזמר אברימי רוט שנמנה בשורה המובילה של אמני המגזר הדתי והחרדי, למפיק המוסיקלי יובל סטופל ויחד החליטו להפיק אלבום ישראלי שכולו מוקדש לירושלים. באלבום מארח אברימי אמנים שונים באוירה של אחדות וערבות הדדית.

חגיגות יום ירושלים בפתח. סנונית ראשונה מתוך הפרויקט הוא "אור וירושלים" – ביצוע מחודש ורענן לנכס צאן ברזל, שיר שנכתב 5 שנים לאחר שחרורה ואיחודה של ירושלים, וכיום 50 שנה אחרי ומתוך תפילה להמשך איחודה של ירושלים והעמקת אחדותו של העם.

"אור וירושלים" – אמן: אברימי רוט – מילים ולחן: יוסף שריג – עיבוד והפקה מוסיקלית: יובל סטופל

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הזמר משה טישלר בסינגל חדש: "נס"

עם פתיחת חודש ניסן, חודש הניסים, הזמר והיוצר משה טישלר, מציג הסינגל החדש שלו, המתאר את הניסים שאנו מודים עליהם להשם על בסיס יומיומי.

להאזנה ←
שירים חסידיים

נתי לוין משיק סינגל חדש – "מעבר לפינה"

הזמר נתי לוין משחרר את הסינגל החדש "מעבר לפינה", שיר פופ מלא בתקווה ואמונה. השיר עוסק בתקופות קשות בחיים, שאלות ותהיות, אך גם בתקווה הגדולה לעתיד טוב יותר.

להאזנה ←