דוידי בן מעש בביצוע סוחף לניגון "מזמור שיר"

30 שנה מאז הולחן: לכבוד י"א בניסן, יום הולדתו של הרבי מחב"ד-ליובאוויטש, הזמר החב"די דוידי בן מעש שמח להגיש ביצוע מקפיץ וסוחף לניגון החב"די "מזמור שיר ליום השבת" שחובר לפני 30 שנה בדיוק, לרגל יום הולדתו ה-91 של הרבי, בשנת ה'תשנ"ג, על ידי הבעל מנגן החסידי ר' שלום ברוכשטט על פרק התהלים צ"ב, אותו אמר הרבי בשנה זו כפי הנהוג בחב"ד.

בהתוועדות שמחת תורה ה'תשנ"ד הרבי 'עודד' את שירת הניגון מול אלפי החסידים.

זקני החסידים ששמעו על הביצוע החדש שיוצא כעת לאור לאחר 30 שנה מאז הולחן, סיפרו לדוידי כי זהו ניגון שבשנת תשנ"ג התנגן בפי כל החסידים מתוך אמונה וציפייה איתנה לביאת משיח צדקנו, ברוח אותה אווירה המיוחדת שהיתה בבית מדרשו של הרבי ב770 בברוקלין ניו יורק.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הזמר משה טישלר בסינגל חדש: "נס"

עם פתיחת חודש ניסן, חודש הניסים, הזמר והיוצר משה טישלר, מציג הסינגל החדש שלו, המתאר את הניסים שאנו מודים עליהם להשם על בסיס יומיומי.

להאזנה ←
שירים חסידיים

נתי לוין משיק סינגל חדש – "מעבר לפינה"

הזמר נתי לוין משחרר את הסינגל החדש "מעבר לפינה", שיר פופ מלא בתקווה ואמונה. השיר עוסק בתקופות קשות בחיים, שאלות ותהיות, אך גם בתקווה הגדולה לעתיד טוב יותר.

להאזנה ←