אלפי איש חגגו פסח בעיר האבות עם מיטב האמנים • גלריית תמונות

חברון - בן סנוף

מופעי חול המועד בעיר האבות חברון קנו להם שם של כבוד בעולם המוסיקה החסידית בארץ הקודש בעשור וחצי והאחרונים. אמנים רבים בתחילת דרכים שחפצו להתפרסם היו מכתתים את רגליהם למופע אולי יצליחו להדחק לרשימת האמנים הצפופה ממילא.

ביום חמישי של חול המועד פסח האחרון השמחה גדלה שבעתיים לרגל הצטרפותה של מערת המכפלה לרשימת אתרי המורשת הלאומיים, ובשל כך שולב באמצע המופע טקס הוקרה קצר לכל העוסקים במלאכה.

במופע עצמו נטלו חלק מיטב האמנים: אלי הרצליך עם תזמורתו של דביר כהן, להקת המושב, עידו פורטל, מרדכי גרנביץ, ירמיהו והחברים, בן סנוף, חיים ישראל ולהקתו, אודי דוידי והאחים אהרן ויונתן רזאל. את הארוע הנחה יקי אדמקר.

צלם מערכת חסידיניוז, הצטרף אל צוות הצלמים הנרחב ששהה במקום והנציח גם הוא בעדשתו את המופע.

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

שדרני 'קול פליי' במחרוזת חגיגית עם מיטב שירי הפסח

שדרני 'קול פליי' במחרוזת חגיגית לפסח עם מיטב שירי החג – ישן וחדש, שמחה ורגש, אחדות וגאולה. העיבוד המחודש מלווה בקליפ ייחודי שצולם בהשתתפות מגישי התחנה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

רֶבְּ דָוִד בסינגל בכורה: “דור זועק שמע ישראל”

בעל התפילה הבינלאומי, חסיד חב"ד בעל וותק של 30 שנה בתחום הרב דוד אליהו פרטוש, המוכר בכינויו 'רֶבְּ דָוִד', משיק את סינגל הבכורה שלו – “דור זועק שמע ישראל”.

להאזנה ←
שירים חסידיים

איצי באלד ופרחי ניו יורק מבקשים: "משיח היום"

לקראת חג הפסח, איצי באלד מקהלת פרחי ניו יורק משחררים סינגל חדש – "משיח היום", בו הם מבקשים להפיץ את רוח השמחה של פסח ולהראות איך עלינו לחגוג אותו, לרקוד בו, ולהתמלא בגאווה.

להאזנה ←