לרגל חתונת הבן: אליעזר שוובר ודייויד טוב – "מרחוק"

אליעזר שוובר, היוצר המוכר מאחורי הסדרה המוזיקלית המצליחה "המעוררים", משחרר שיר חדש ומרגש לרגל שמחת נישואי בנו, דניאל. שמחת הנישואין התקיימה בכ"ד אדר ברמת גן, והשיר נולד כביטוי הודיה אישי למעמד המשפחתי המרגש.

השיר, המשלב את המוזיקליות הייחודית והאותנטית הישיבתית של שוובר, מבוצע בדואט מיוחד יחד עם הזמר החסידי דייויד טויב, כאשר דניאל החתן, מצטרף כגיטריסט בביצוע. העיבוד המוזיקלי נעשה על ידי ג'ף הורביץ, כאשר המקהלה בניצוחו של יעקב רוטבליט וחברים מעניקה לשיר את העומק והעושר הקולי המאפיין את יצירותיו של שוובר.

אליעזר, שחתום על עשרות לחנים ישיבתיים מוכרים, הפך עם סדרת האלבומים "המעוררים" לשם דבר בקרב בני תורה ובני ישיבות. כמיטב המסורת, גם הפעם בחר שוובר לשתף פעולה עם טובי היוצרים והמבצעים בשדה המוזיקה החסידית. טויב, משמש גם כאחראי על העיבוד הקולי.

השיר החדש מצטרף לרשימת היצירות המרשימה של שוובר, הכוללת את האלבומים "המעוררים", "המעוררים 2" ו"המעוררים 2.5" – אלבומים שהפכו לאבני דרך משמעותיות במוזיקה החסידית העכשווית.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הזמר משה טישלר בסינגל חדש: "נס"

עם פתיחת חודש ניסן, חודש הניסים, הזמר והיוצר משה טישלר, מציג הסינגל החדש שלו, המתאר את הניסים שאנו מודים עליהם להשם על בסיס יומיומי.

להאזנה ←
שירים חסידיים

נתי לוין משיק סינגל חדש – "מעבר לפינה"

הזמר נתי לוין משחרר את הסינגל החדש "מעבר לפינה", שיר פופ מלא בתקווה ואמונה. השיר עוסק בתקופות קשות בחיים, שאלות ותהיות, אך גם בתקווה הגדולה לעתיד טוב יותר.

להאזנה ←