ישראל ביטון ודוד סיטבון בדואט ווקאלי: אוי טאטע

ישראל ביטון ודוד סיטבון- אוי טאטע

עם כניסת ימי העומר ואיסור שמיעת כלי נגינה, הזמר ישראל ביטון מציג סינגל שני 'אוי טאטע' מתוך אלבום הבכורה, ומארח לצידו את הזמר החסידי דוד סיטבון ויוצרים יחד דואט שמאחד בין המוזיקה הים תיכונית והחסידית.

בסינגל שולבו קולות רקע ומקצבי הפה ותפופי הגוף של להקת קצב אנושי. את הסינגל יצר התמלילן והמלחין דוד זיגמן במיוחד לרוח ימי העומר. הפקה מוזיקלית: שי חייק, הפקה בפועל: דודי עומרד ודוד זיגמן.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2011/04/biton-tate.mp3|titles=ישראל ביטון – טאטע]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אפיקו-מן בסינגל חדש: "עשר מכות"

השיר החדש והקליט ממחיש איך היהודים תמיד מנצחים בסוף – פעם אחר פעם – דרך הכוח של עשר המכות. אפיקו-מן מזכיר לנו שהשם היה איתנו לאורך כל הדרך.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שירת ההמונים של שימי יונייב: מחרוזת גאולה

לכבוד חג הפסח התכנסו ילדי ת"ת 'חניכי הישיבות – שיח יעקב' באור יהודה יחד עם המוזיקאי שימי יונייב למחרוזת מיוחדת של שירי גאולה בקונספט 'שירת המונים'.

להאזנה ←