להקת איילת השחר עם סינגל חדש: שיר לגשם ראשון

איילת השחר - שיר לגשם הראשון

חברי להקת איילת השחר הינם מוסיקאים פעילים, המעורבים בפרוייקטים מוסיקליים שונים, והפקות מוסיקליות שאינם מתחום האירועים. מזה זמן רב, שהם מחפשים נקודות השקה בין עולם היצירה שלהם כמוסיקאים עצמאיים, לבין החברות המשותפת והעבודה יחד כתזמורת חתונות.

את השיר כתב והלחין בני שוורץ, גיטריסט הלהקה, באופן די ספונטני, בזמן שירד הגשם הראשון של השנה שעברה. עם הגעתו המחודשת של החורף, עלה הרעיון להוציאו כסינגל, והרי הוא מוגש לפניכם. הסולן בשיר הוא אלרון זבטני.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2011/12/ayelet-ShirLageshemHarishon.mp3|titles=איילת השחר – שיר לגשם הראשון]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

שדרני 'קול פליי' במחרוזת חגיגית עם מיטב שירי הפסח

שדרני 'קול פליי' במחרוזת חגיגית לפסח עם מיטב שירי החג – ישן וחדש, שמחה ורגש, אחדות וגאולה. העיבוד המחודש מלווה בקליפ ייחודי שצולם בהשתתפות מגישי התחנה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

רֶבְּ דָוִד בסינגל בכורה: “דור זועק שמע ישראל”

בעל התפילה הבינלאומי, חסיד חב"ד בעל וותק של 30 שנה בתחום הרב דוד אליהו פרטוש, המוכר בכינויו 'רֶבְּ דָוִד', משיק את סינגל הבכורה שלו – “דור זועק שמע ישראל”.

להאזנה ←
שירים חסידיים

איצי באלד ופרחי ניו יורק מבקשים: "משיח היום"

לקראת חג הפסח, איצי באלד מקהלת פרחי ניו יורק משחררים סינגל חדש – "משיח היום", בו הם מבקשים להפיץ את רוח השמחה של פסח ולהראות איך עלינו לחגוג אותו, לרקוד בו, ולהתמלא בגאווה.

להאזנה ←