געגועים לאמא מהונג קונג: יובל נח – אמא אשת חיל

יובל נח - אמא אשת חיל

יובל נח (23) בוגר ישיבת שדרות של הרב יששכר מאיר זצ"ל, חזר לפני מספר חודשים מהונג-קונג שבסין, שם כיהן במשך שנה כחזן הראשי של קהילת העסקים הישראלית 'שובה ישראל'.

השהות הארוכה בניכר, עשתה את שלה והגעגועים לאימו שתחי' ולמשפחה בארץ – גרמו לו לחזור לארץ מוקדם מהצפוי. תכף ומיד בהגיעו ארצה החל בחיפושים קדחניים אחר צוות הפקה מיומן שיעזור לו להפיק שיר הכרת הטוב לאמא.

ההשגחה הפרטית הפגישה אותו עם אשר בן חיים, מנכ"ל חברת אלימלך הפקות. אשר שמע את קולו הנדיר והמיוחד של יובל ובו במקום נטל אותו תחת חסותו והחל בהפקת אלבום בכורה משובח.

הסנונית הראשונה אותה בחרו השניים לשחרר, הינה השיר אמא אשת חיל, אותו כתב והלחין אשר בן חיים, כשעל העיבוד וההפקה המוסיקלית הופקד כפיר סימן טוב. טובי הנגנים נטלו חלק בשיר: אשר פדי על התופים, אריק כהן על הגיטרות והבגלמה, גיא סמרה על הבס ועוד.

העבודות על אלבום הבכורה של יובל נח, נמצאות בעיצומן, באלימלך הפקות מבטיחים הפתעות רבות ומרתקות.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2012/01/yuvalnoach-imaeshet.mp3|titles=יובל נח – אמא אשת חיל]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אפיקו-מן בסינגל חדש: "עשר מכות"

השיר החדש והקליט ממחיש איך היהודים תמיד מנצחים בסוף – פעם אחר פעם – דרך הכוח של עשר המכות. אפיקו-מן מזכיר לנו שהשם היה איתנו לאורך כל הדרך.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שירת ההמונים של שימי יונייב: מחרוזת גאולה

לכבוד חג הפסח התכנסו ילדי ת"ת 'חניכי הישיבות – שיח יעקב' באור יהודה יחד עם המוזיקאי שימי יונייב למחרוזת מיוחדת של שירי גאולה בקונספט 'שירת המונים'.

להאזנה ←