שמעיה סילברמן וארי גולדוואג מגישים: יוונים

שמעיה סילברמן

שמעיה סילברמן גדל במשפחה מוזיקלית. הוריו, מוזיקאים מוכשרים בעצמם, החליטו שבנם צריך להמשיך באותה הדרך. שמעיה התחיל את הקריירה המוזיקלית שלו בתור ילד בפרחי מיאמי שם הוא שר במשך 5 שנים.

בגיל 14 החליט לעזוב את הלהקה כדי להמשיך לדברים גדולים יותר, הוא החל להלחין שירים פשוטים, אחד מהם- "מודה אני", שוחרר באלבומו האחרון "תפילתינו".לאחרונה החל מפנה במוזיקה של שמעיה והוא החל ליצור מוזיקת נשמה מרהיבה עם סידורי מילים מדהימים. מטרתו של שמעיה הוא להגיע לאנשים דרך המוזיקה שלו ולקרב אותם לאהבת ה'.

השיר 'יוונים" הולחן כשבועיים לפני חנוכה, בהשראה פתאומית. סילברמן קפץ על המציאה וחבר לארי גולדוואג להפקת השיר, כדי להפוך אותו להצלחה גדולה בע"ה.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2012/12/shmaya-yevonim.mp3|titles=שמעיה סילברמן – יוונים]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אפיקו-מן בסינגל חדש: "עשר מכות"

השיר החדש והקליט ממחיש איך היהודים תמיד מנצחים בסוף – פעם אחר פעם – דרך הכוח של עשר המכות. אפיקו-מן מזכיר לנו שהשם היה איתנו לאורך כל הדרך.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שירת ההמונים של שימי יונייב: מחרוזת גאולה

לכבוד חג הפסח התכנסו ילדי ת"ת 'חניכי הישיבות – שיח יעקב' באור יהודה יחד עם המוזיקאי שימי יונייב למחרוזת מיוחדת של שירי גאולה בקונספט 'שירת המונים'.

להאזנה ←