אייזיק האניג באלבום רביעי וחדש: על ההרים

אייזיק האניג - על ההרים

כקרוב לעשור חלף מאז הוציא גדול הזמר החסידי אייזיק האניג את האלבום 'בהר המוריה'. כעת, לקראת חג השבועות הבעל"ט עתיד לראות אור אלבומו הרביעי והחדש של האניג- 'על ההרים'.

האלבום מכיל תרייסר שירים חדשים, בהשקעה כספית גדולה של מעל מאה אלף דולר ושנים רבות של עבודה. טובי המעבדים התגייסו למלאכה; מונה רוזנבלום, משה לאופר, יהושע פריד ולייב יעקב ריגלר. על הלחנים הופקדו: אליעזר קאליש, משולם גרינברגר, פינקי וובער, יוסי גרין והרב הלל פלאי.

יודעי דבר ומביני עניין שהספיקו לשמוע את השיר 'כתר' בלחנו של ר' אליעזר קאליש, קובעים כי ללא ספק מדובר בלהיט של השנה…

לחצו PLAY להאזנה לשיר 'שפע ברכה' מתוך האלבום[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2013/04/honig-shefa.mp3|titles=אייזיק האניג – שפע ברכה]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אפיקו-מן בסינגל חדש: "עשר מכות"

השיר החדש והקליט ממחיש איך היהודים תמיד מנצחים בסוף – פעם אחר פעם – דרך הכוח של עשר המכות. אפיקו-מן מזכיר לנו שהשם היה איתנו לאורך כל הדרך.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שירת ההמונים של שימי יונייב: מחרוזת גאולה

לכבוד חג הפסח התכנסו ילדי ת"ת 'חניכי הישיבות – שיח יעקב' באור יהודה יחד עם המוזיקאי שימי יונייב למחרוזת מיוחדת של שירי גאולה בקונספט 'שירת המונים'.

להאזנה ←