נער הפלא נתנאל ישראל בסינגל חדש: 'תן לי סימן'

נתנאל ישראל - תן לי סימן

נתנאל ישראל בסינגל נוסף "תן לי סימן" לקראת אלבומו החדש, שיראה אור במהלך החודשים הקרובים. נתנאל עם קולו הקטיפתי והמרגש נותן להתחבר לשיר ולתוכן בהרגשה שהשיר נכתב במיוחד עבורך.

"תן לי סימן קטן שיופיע, תן לי סימן של אור, שיבוא עד אלי ויפתיע, תן לי אותו עוד יום" – את השיר כתבה והלחינה אורלי רוזנצויג ועיבד אלי אסרף כאשר אל השיר חבר המוזיקאי בריו חקשור ('ברשות') שנתן מנסיונו קולות רקע בשיר.

נתנאל ישראל בן 16 החל את דרכו המוזיקלית לפני כשנתיים כנער צעיר באלבומו הראשון "רגע אחד" בהפקתו של הזמר אבי בן ישראל. נתנאל מרבה להופיע בשמחות וכנסים ונותן מענה לאירוע שמורכב ממוזיקה חסידית-ישיבתית לצד המוזיקה המזרחית המודרנית.

לחצו PLAY להאזנה לשיר
[audio:https://www.chasidinews.com/audio/netanelyisrael-telisiman1.mp3]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הזמר משה טישלר בסינגל חדש: "נס"

עם פתיחת חודש ניסן, חודש הניסים, הזמר והיוצר משה טישלר, מציג הסינגל החדש שלו, המתאר את הניסים שאנו מודים עליהם להשם על בסיס יומיומי.

להאזנה ←
שירים חסידיים

נתי לוין משיק סינגל חדש – "מעבר לפינה"

הזמר נתי לוין משחרר את הסינגל החדש "מעבר לפינה", שיר פופ מלא בתקווה ואמונה. השיר עוסק בתקופות קשות בחיים, שאלות ותהיות, אך גם בתקווה הגדולה לעתיד טוב יותר.

להאזנה ←