גידי דבוש חוזר ושר 'מילים של עידוד'

גידי דבוש - מילים של עידוד

גידי דבוש, נשוי + 5 בעל תשובה מזה 12 שנה, גדל בקיבוץ "גונן" והתפרסם לראשונה כחלק מההרכב "רוך" בו ניגן ושר.

אלבומו הראשון "הכל ברצון" שיצא בשנת 2013 נמכר בכ 5000 עותקים, האלבום התקבל בחום וזכה לפרגון גדול בתחנות הרדיו השונות, מתוכו יצאו בין היתר "ילד", "הכל ברצון" המושמעים עד היום. גידי הוא זמר ויוצר אבל לא רק. הוא גם ובעיקר מוביל דרך ומעביר סדנאות טיפוליות להעצמה בשם "שקוף".

כיום גידי לקראת צאת אלבומו השני "בא בנשימה". התכנים בשירים מבטאים את העומק הרוחני ואת ההבנה שרכש גידי עם השנים בנפש האדם מתוך אלפי שעות שבהם הקשיב למטופליו.

"מילים של עידוד", הסינגל הראשון מתוך האלבום, מבטא את הצורך הבסיסי והעמוק של כל אדם להכרה בנקודה הטובה שבו. "היום אני יודע מה היה חסר לי כל כך. רק מילים של עידוד של אהבה. שארגיש את האמת אני יקר ומיוחד בשבילי נוצרה כל הבריאה."

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אפיקו-מן בסינגל חדש: "עשר מכות"

השיר החדש והקליט ממחיש איך היהודים תמיד מנצחים בסוף – פעם אחר פעם – דרך הכוח של עשר המכות. אפיקו-מן מזכיר לנו שהשם היה איתנו לאורך כל הדרך.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שירת ההמונים של שימי יונייב: מחרוזת גאולה

לכבוד חג הפסח התכנסו ילדי ת"ת 'חניכי הישיבות – שיח יעקב' באור יהודה יחד עם המוזיקאי שימי יונייב למחרוזת מיוחדת של שירי גאולה בקונספט 'שירת המונים'.

להאזנה ←