שמילי אונגר באלבום חדש: מאך א ברכה!

בשעה טובה ומוצלחת כוכב הזמר מארה"ב שמילי אונגר מוציא את האלבום השני שלו, שהופק על ידי המפיק נפתלי משה שניצלר ובו לא פחות משלושה-עשרה שירים חדשים.

האלבום של אונגר, הנושא את השם "תעשה ברכה". נושא בחובו להיטים רבים ומיוחדים, ביניהם השיר "תעשה ברכה" או בתרגום לאידיש מאך א- ברכה כשם האלבום. השירים "מי כמוך" "אל מסתתר" כמו כן "צמאה נפשי" שבו הוא גם מבצע דואט עם מלחין השיר הבעל מנגן ר' פינקי וובר כמו"כ באלבום ישנו גם את השיר "אם תחנה" שיר שאותו הלחין שמילי אונגר בעצמו.

האלבום החדש מכיל שירים ועיבודים מגדולי המלחינים ביניהם פינקי וובער, הערשי רוטנברג, בערי וובער, נפתלי שניצלער, הערשי ויינברגר, שמואלי ויונה ליפשיץ.

כשעל העיבודים הופקדו רפאל סופר, נפתלי שניצלר, שלמה וכטר, יהודה גלילי, הערשי גינסברג, פינקי וובער, דוד פינק, שלומי זלצמן, ונחמן דרייר.

לחצו PLAY להאזנה למיקס משירי האלבום

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הדואט של אבישי אשל ופיני איינהורן "אין עוד מלבדו"

"אין עוד מלבדו" דואט חדש לאבישי אשל ופיני איינהורן, שמשלב בצורה מופלאה בין העולמות המוזיקליים שלהם – הים תיכוני והחסידי, מה שיוצר חוויה מוזיקלית מיוחדת במינה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יעקב קבילו בסינגל חדש: "אחינו"

יעקב קבילו מגיש לחן מלא תקווה, ובקצב שונה, בעיבודו של המפיק המוזיקלי הנודע ראובן חיון, שעטף את השיר החסידי בסגנון רוק אלטרנטיבי מעורר רגש.

להאזנה ←