שלומי גרטנר בסימפוניה של עוצמה בבנייני האומה

אלפים נטלו חלק במופע מרהיב שנערך אתמול בבנייני האומה, בו אירח ענק הזמר מלונדון שלוימי גרטנר שורת כוכבים נוצצת, הכוללת את יונתן רזאל, נפתלי קמפה, וארי היל בליווי תזמורת "המנגנים" ומקהלת "נשמה".

האירוע המושקע ביותר בחול המועד סוכות התקיים לרגל חגיגת 15 שנות קריירה לשלוימי גרטנר. על במה אחת ניצבו בהרכב משובח; תזמורת סימפונית בת עשרות נגנים, עליה ניצח המעבד המוסיקלי מוישי רוט, מקהלת "נשמה" בניצוחו של מאיר פילמר. מנחם טוקר הנחה את המופע שהופק בשיתוף רדיו "קול חי".

הקונצרט כלל שלל מחרוזות ממיטב אלבומיו של גרטנר לאורך הקריירה, ביצוע מיוחד ללהיט "אבא" בדואט מרגש עם ארי היל, אמן הנשמה נפתלי קמפה שהגיח בהפתעה עם לחן חדש שנכתב במיוחד לרגל המופע בביצוע בכורה, ויונתן רזאל שהפליא בשירה ונגינה על הפסנתר.

גלריית תמונות. קרדיט צילומים: יוסי רוזנבוים, דוד מנדלסון

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הזמר משה טישלר בסינגל חדש: "נס"

עם פתיחת חודש ניסן, חודש הניסים, הזמר והיוצר משה טישלר, מציג הסינגל החדש שלו, המתאר את הניסים שאנו מודים עליהם להשם על בסיס יומיומי.

להאזנה ←
שירים חסידיים

נתי לוין משיק סינגל חדש – "מעבר לפינה"

הזמר נתי לוין משחרר את הסינגל החדש "מעבר לפינה", שיר פופ מלא בתקווה ואמונה. השיר עוסק בתקופות קשות בחיים, שאלות ותהיות, אך גם בתקווה הגדולה לעתיד טוב יותר.

להאזנה ←