הסינגל החדש של יהודה כץ ולהקת המעגל: "הללו"

פרק ק"נ בתהילים מזכיר לנו שבבית-המקדש היו כל מיני נגנים, עם כלים שונים. שהיו צריכים להקשיב לאחרים, תוך כדי שהם שרים ומנגנים בהרמוניה אחת שכולה הודאה והודיה לקב"ה.

בעיצומם של ימי חודש ניסן, ולקראת חג החירות הקרב ובא. משיק הזמר והיוצר יהודה כץ סינגל חדש – "הללו", שמילותיו לקוחות מפרק ק"נ. וכמו שבימים ההם עם ישראל נתן הודאה לבורא עולם מתוך אחדות ואהבה, כעת הגיע התור שלנו כפי שבא לידי ביטוי במוצאי שבת עם שיגור מאות הטילים מאירן כשכולם נשאו עיניים ותפילה ליושב במרומים שישמור ויגן עלינו מכל צרה. כי בניסן נגאלו ובניסן עתידים להיגאל, מתוך אחדות ואהבה.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אפיקו-מן בסינגל חדש: "עשר מכות"

השיר החדש והקליט ממחיש איך היהודים תמיד מנצחים בסוף – פעם אחר פעם – דרך הכוח של עשר המכות. אפיקו-מן מזכיר לנו שהשם היה איתנו לאורך כל הדרך.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שירת ההמונים של שימי יונייב: מחרוזת גאולה

לכבוד חג הפסח התכנסו ילדי ת"ת 'חניכי הישיבות – שיח יעקב' באור יהודה יחד עם המוזיקאי שימי יונייב למחרוזת מיוחדת של שירי גאולה בקונספט 'שירת המונים'.

להאזנה ←