"המסע " – סינגל שלישי מתוך אלבומו החדש של בן סנוף

בן סנוף (22.5) נולד למשפחה דתית בעיר צפת, כשהיה בן 13 התגלה כפנומן מוסיקלי: הוא הקליט אלבום ביכורים ומיד אחרי נטש את עולם המוסיקה לטובת לימודים בישיבה.

לפני כשנתיים, עת הכיר את רעייתו לעתיד, נוצר קשר בין בן לבין אביה- חברון טרבלסי. חברון לקח אותו תחת חסותו והחליט להחזיר את ילד הפלא למקום הראוי לו. הוא הפיק עבורו את אלבום הבכורה "הנה הוא בא" שנמכר באלפי עותקים, ללא תמיכה של חברת תקליטים.

"אם אשכחך ירושלים" – השיר הראשון מתוך האלבום זכה להצלחה ענקית והפך להמנון של אינספור חתנים וכלות שנישאו בשנה האחרונה. את "המסע" כתב והלחין יוגב סמינה שגם הפיק ועיבד את האלבום.

אלבומו המלא של בן סנוף שיכלול הפתעות רבות, יראה אור בקרוב.

לחצו PLAY להאזנה לשיר
[audio:https://www.chasidinews.com/audio/bensnuff-hamasa.mp3]

בן סנוף - המסע

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אפיקו-מן בסינגל חדש: "עשר מכות"

השיר החדש והקליט ממחיש איך היהודים תמיד מנצחים בסוף – פעם אחר פעם – דרך הכוח של עשר המכות. אפיקו-מן מזכיר לנו שהשם היה איתנו לאורך כל הדרך.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שירת ההמונים של שימי יונייב: מחרוזת גאולה

לכבוד חג הפסח התכנסו ילדי ת"ת 'חניכי הישיבות – שיח יעקב' באור יהודה יחד עם המוזיקאי שימי יונייב למחרוזת מיוחדת של שירי גאולה בקונספט 'שירת המונים'.

להאזנה ←